Medlem
  • Din varukorg är tom.
Awards
  • Vilket kommande spel ser du mest fram emot att spendera tid med i höst- & vintermörkret?

Medlem

Som medlem på Webhallen får du flera förmåner. Med vårt lojalitetsprogram får du poäng varje gång du handlar, och ju mer poäng du har desto fler fördelar, som t.ex. medlemserbjudanden med lägre priser på utvalda varor och fraktrabatter.

Du har dessutom följande fördelar som medlem:

  • Se status på alla dina beställningar
  • Du slipper att skriva in adressuppgifter vid varje beställning
  • Kontakt med kundtjänst blir smidigare
Medlemsnivå

Bronze, Silver, Gold, White och Black är våra fem medlemsnivåer. Genom att nå en ny nivå låser du upp t.ex. kö-företräde, olika former av rabatter eller insider-information.

I dagsläget är varje nivå indelad i 4 Levels. Bronze är 1-4 medan Black är 17-20 tex.
Level och XP


Din level är en produkt av din XP. XP tjänar du genom att köpa saker och genom att låsa upp achievements.

Målet är att din XP ska bestå av ungefär till hälften av XP som du fått av achievements och andra hälften i form av XP du fått för inhandlade kronor. 1 krona motsvarar 1 XP.

Den blå mätaren visar hur långt du har kvar till nästa level. Till skillnad från medlemsnivå kan du aldrig gå ner i level. Med tiden kommer vi dock att öka vår Level Cap och kraven för att nå t.ex. medlemsnivå Gold ökar från idag, där det är level 9, till t.ex. 10.
Avatarer

Istället för en profilbild har du nu en avatar.

Det må se ut som en färdigmålad pixel-art men faktum är att det är en kombination av olika kläder, hårstilar, vapen med mera. Klicka på din avatar för att byta kläder och utrustning!

Genom att gå upp i level och samla achievements låser du upp nya kläder och utrustningar till din avatar.

Dessutom finns det fler hemliga egenskaper som din karaktär har, dessa kommer att påverka hur bra din avatar kan prestera i framtiden...
Achievements

Precis som på de stora konsolerna har vi achievements.

Det kan innebära att man måste handla i ett visst antal butiker, hur länge du varit kund eller vilken spelserie du gillar mest. Några är betydligt mer finurliga än så.

Varje achievement ger XP och vi har gjort det som så att kunder som handlar ofta, om än inte för enorma belopp, ska premieras och ha en chans att ta sig upp i medlemsnivå också.

På din profil kan du se vilka du låst upp och vilka som du är nära att låsa upp. Du kan också se andra medlemmar under Topplista. Gör din profil publik för att lägga till vänner och jämför era achievements och framsteg.