Koti  »  Tietokoneet & Tarvikkeet  »  Övriga datortillbehör  »  Kaiuttimet  »  Alla högtalare

Creative BlasterX Katana Soundbar

Tuotenro: 265944
Creative BlasterX Katana Soundbar
269
Lisää ostoskoriin
Toimituksen: 9 €
TILLGÄNGLIGHET
Webblager 1 kpl
Arvostelu
3 äänet Sinun täytyy olla sisäänkirjautunut voidaksesi äänestää.
Multi-Channel Gaming Soundbar
Sound BlasterX Katana är uppkallad efter svärdet som var så tekniskt fulländat och så krävande att tillverka. Den har samma eleganta sofistikation och formidabla styrka i sin design och eleganta ljud. Katana ligger i en division för sig själv, och passar under din bildskärm med en tunn elegans som överträffar andra soundbar-högtalare. Den drivs och förbättras av vår prisbelönta flerkärniga ljud-DSP, vilket gör den till världens första sanna Under Monitor Audio System (UMAS).

Med Katana får du en uppslukande ljudupplevelse för dina spel och filmer med BlasterX Acoustic Engine och Dolby Digital 5.1 Decoder. Det här ljudsystemet är den perfekta kombinationen av vår kraftfullaste 24-bitars högupplösta DAC och vårt sofistikerade system med fem element. Tack vare tredubbla förstärkare där fem element drivs individuellt av DSP-styrda förstärkare ger Katana exakt ljud i varje del av ljudspektrumet. Katana har en mängd anslutningsalternativ, och du kan vara säker på att den kommer att vara en av de mångsidigaste och kraftfullaste högtalare du någonsin har ägt.

Under-Monitor Audio System: Elegant och kraftfullt

Katana kan smidigt placeras direkt under dina bildskärmar eller din tv. Detta Under Monitor Audio System med sin eleganta profil, kortare än 60 mm, är överlägset vanliga spel-soundbars i form och funktion, och det är perfekt för alla kombinationer, speciellt PC och/eller spelkonsoller med flera skärmar.

Chassit är ett utsökt hantverk, förstärkt med en kraftig panel av borstad aluminium. Denna konstruktion minimerar skadliga vibrationer som minskar klarheten. De rena och målmedvetna linjerna och det detaljerade hantverket bakom Katana gör den till en anmärkningsvärd kombination av teknik och konst.

Aurora Reactive belysningssystem: Lys upp din utrustning

Aurora Reactive belysningssystem är integrerat i Katana, och har en rad av 49 programmerbara LED-lampor från kant till kant på dess bas. Precis som hamon, det unika mönstret på bladet på varje japanskt svärd, har Aurora Reactive-belysningssystemet 16,8 miljoner färger så att du kan anpassa belysningseffekterna och skapa en egen unik profil som förhöjer din spel- och filmupplevelse.

Fem element: Ljud inställt av experter

Katana har fem högtalarelement - två uppåtriktade mellanbaselement, två diskanthögtalare med hög slaglängd och ett longthrow-element i subwoofern.

Varje element är individuellt inneslutet och drivs av en DSP-styrd förstärkare som ger ett exakt ljud.

Högupplöst 24-bits-ljud: Fördjupa dig i dina spel och filmer

Utöver att driva den tredubbla förstärkardesignen kan SB-Axx1 flerkärniga DSP producera 24-bitars högupplöst ljud för ett förlustfritt, kristallklart och imponerande ljud som fyller rummet. SB-Axx1 är en certifierad Dolby Digital-dekoder som konverterar analogt ljud (stereo eller 5.1) från en optisk källa till digitalt 5.1-konfigurationer upp till 24-bits 96 kHz.

Bluetooth: Trådlös

Katana stöder Bluetooth v4.2, som ger ett anslutningsavstånd på upp till 10 meter, så att du kan dra fördel av den bekvämlighet som erbjuds av fantastiskt trådlöst ljud.

Specifikationer:
Systemkonfiguration
2.1-system
Mått (H x B x D)
Soundbar: 60.0 x 600.0 x 79.0 mm (2.4 x 23.6 x 3.1 inches), Subwoofer: 333 x 130 x 299 mm (5.1 x 11.8 x 13.1 inches)
Vikt
Soundbar: 1.5kg (3.3 lbs), Subwoofer: 4kg (8.8 lbs)
Bluetooth®-version
Bluetooth 4.2
Bluetooth-profiler
A2DP (trådlös stereo-Bluetooth)
Codecs som stöds
AAC, SBC

För mer info om produkten, gå till tillverkarens hemsida. Länken hittar du nedanför denna text.

Tuote-erittely
Lisätty2017-03-29
Meidän tuotenro265944
Valm. tuotenro51MF8245AA000
KehittäjäCreative
Relaterad sidaTillverkarens hemsida

1.3.2018 Webhallen Suomi ja Komplett yhdistyvät, ja jatkamme liiketoimintaamme osoitteessa Komplett.fi. Fuusion myötä kykenemme paremmin keskittämään Komplett Groupin panoksen Suomessa yhteen verkkokauppaan ja siten tarjoamaan sinulle asiakkaana entistä parempia tarjouksia ja parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Siksi tarjoamme sinulle 20e alennuksen yli 500e ostoksesta osoitteessa www.komplett.fi koodilla WEBHALLENFI 1.3.2018 – 31.3.2018. Alennus vain yksityisasiakkaille, ei koske näytönohjaimia, 1 per asiakas. Koodeja on rajattu määrä.

Soita meille
Aukioloajat arkisin klo 10-15.
Puhelin 09-85676820 (pvm/mpm)

Lähetä sähköpostia
Lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@komplett.fi

Onko sinulla rikkinäinen tuote, tai käsittelyssä oleva takuuasia? Ota yhteyttä Webhallenin asiakaspalveluun, palvelemme sinua mielellämme!


Gå till Webhallen Sverige