Skip to content

World of Warcraft firar 7 år

av Anders S. den februari 3rd, 2012

Världens största onlinespel firar 7 år i år, detta firar vi med specialpris på spelet och samtliga expansioner.

För er som aldrig spelat WoW är det ett perfekt tillfälle att utforska Azeroth, någonting som borde vara näst intill obligatoriskt för alla gamers.

Från → Allmänt, Spel

6 kommentarer
 1. Santino permalink

  Jag spelade WoW i nästan tre år, dock har jag inte spelat det på fyra år nu. Min tid i WoW var otrolig. Alla fördomar åt sidan, det finns massor med trevliga människor, och det är just den sociala delen som gör detta till det det är. WoW är lite grann som ett starkt utvecklat FaceBook. Och det finns massor att göra, framförallt mycket utforskande, vilket jag älskar.

  Men jag vet inte om jag liksom WebHallen skulle rekommendera någon som inte spelat det förut att börja nu, för det är kraftigt beroendeframkallande och tar mycket tid. Under de tre åren jag spelade WoW spelade jag knappt några andra spel alls, och missade således på massor med mästerverk, många som absolut inte går att köpa idag. Trots min sköna tid med WoW är jag glad att jag slutade, för jag får mer tid till plugg, mer tid till frisk luft, och spelar en mycket större variation av spel.

  Så ”nästintill obligatoriskt” vet jag inte om jag håller med om. Azeroth är inte mer obligatoriskt än Hyrule, Albion, Ferelden, Bright Falls, eller någon annan värld :)

 2. Anders S. permalink

  Santino: Jag kanske kunde uttryckt mig annorlunda. Anledningen till att jag kallade det ”näst intill” obligatoriskt är att WoW är lika mycket ett populärkulturellt fenomen som ett spel, och som sådant har det haft en enorm inverkan inte bara på spelbranschen utan på samhällets syn på spel & spelande. WoW kan även stoltsera med att ha världens överlägset bredaste spelarbas. Detta är, i min mening, anledning nog att utforska spelet och se vad det egentligen handlar om.

 3. Jaomi permalink

  Det ingår 30 speldagar i ‘Battlechest’ va?

 4. Anders S. permalink

  Jaomi: Japp, det stämmer fint.

 5. Lotias permalink

  Oj vad timmar man spenderat i WoW, är svårt att tro att det är lite över ett år sedan jag la det på hyllan efter att ha lirat hardcore sedan Vanilla, Det är en erfarenhet som många borde ha, så mycket kul man har haft, dock så mycket av ”riktiga” livet som försvann under åren, men vad folk inte förstod var den sociala biten i spelet, hur det allt fanns nått att göra! Sedan en sak som jag tror många har missat är hur underbar musiken faktiskt är! jag lirade Night elf som mest och kan säga att timmar snabbt rann iväg igenom att bara stå och lyssna/chatt!

  Man har lätt att längta tillbaka till Vanilla, med allt man hade, men samtidigt så har ju även spelet utvecklats nått enormt, man har lätt lite för nostalgiska glasögon när man ser tillbaka tror jag!
  fast.. vem saknar inte AV-battles som pågick i ett par dagar och MC Raids till 4 på morgonen?
  WoW är inget spel, det är en livsstil!

 6. showerguy permalink

  Förstörde ett helt år av mitt liv på grund av World Of Warcraft. Kommer aldrig sätta klorna i det igen.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar