Skip to content

Vinnare Veckans Tips!

av Fredrik R den februari 17th, 2012

Många mail har kommit in den här veckan om det kommande Mass Effect 3. Bland annat att spelet har gått guld, dvs. gått iväg för produktion, och bland annat Stefan tipsade om att Bioware har skickat upp Mass Effect 3 i rymden. Vi här på Webhallen applåderar den fyndiga svensken som kom på idén, och hatten av till Bioware som tog den till sig och kallade den för sin egen. Nåväl. Inga nämnda, inga glömda… :)

.

Aichas tips om årets dark horse, Max Payne 3, gör gällande att det kommit en ny storytrailer! Det här spelet förtjänar mycket kärlek och uppmärksamhet, och allt vi har fått titta på internt tyder på att det här kommer bli ett riktigt bra spel!

.

Veckans mest populära tips rör dock gällande de alltid lika aktuella utvecklarna på Mojang. Den här gången kommer de slå sina kloka huvuden ihop med killarna på Humble Bundle och kör ett spelutvecklar-maraton i helgen. Som alltid med Humble Bundle går delar av intäkterna till välgörenhet, så släng en slant i mössan och sov gott inatt :)

Som tack för tipset vinner Niklas ett valfritt spel, han behöver bara återkomma till oss om vilket!

Från → Spel, Tävling

4 kommentarer
 1. Velonian permalink

  Menar ni mig? :D

 2. Velonian permalink

  Jag skulle nog gärna vilja ha Kingdoms of Amalur till xboxen, om ni menar mig alltså. :3

 3. Velonian permalink

  Vare jag som vann eller? :O

 4. Karim21 permalink

  Velonian, hur ska dom kunna veta att du är Niklas? skicka dom ett mail med den email adress som du skickade in ditt tips med.om du är tipparen som vann ovan.

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar