Skip to content

Vinnare Veckans Tips!

av Fredrik R den januari 27th, 2012

Efter att vi dragit igång Veckans Tips igen har fördämningarna släppt och vi har haft en flodvåg av kreativa tips att gå igenom. Vissa av de får sannerligen den här luttrade käften att vattnas :)

Robin skickade in ett mycket kreativt, och lika uppenbart tips. I Minecraft kan man bygga allt mellan himmel och jord i den virtuella världen, och i den verkliga världen har vi förstås Lego. ett giftermål mellan de två torde sig självklart. Och nu blir det av! Minecraft-projektet har precis blivit godkänt av Lego-juryn, så om allt vill sig väl hittar vi de i sortimentet senare i år.

.


TV-serier baserade på spel ser vi allt för sällan (eller?), men Oscar har luskat fram att en serie baserad på den eminenta L.A. Noire är på ingång. Skapad av Frank Darabont, hjärnan bakom Walking Dead-serien, kan vi inte annat än  att hålla tummarna för att den är minst lika bra som säsong 1 av The Walking Dead!

.

Vi är som alltid svaga för portningar av spel till oanade plattformar, så veckans tips går tveklöst till Philip, som visar oss att Counter-Strike är på gång till en mobil nära dig. Härligt säger vi, och grattis till ett sprojlans nytt Modern Warfare 3 till PC! :)

Från → Allmänt

4 kommentarer
 1. rizon02 permalink

  Bildlänkarna visar 404, glömt att ladda upp dom? :)

 2. Fredrik R permalink

  Ytterst märkligt, det är nog bara ett syncningsfel. Jag sätter IT på det, men det borde vara live snart isf. :)

 3. rizon02 permalink

  Funkar som det ska nu :)

 4. philip 70 permalink

  yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay jag vannnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar