Skip to content

Vinnare Veckans Tips!

av Fredrik R den januari 20th, 2012

Nu när julstöket har börjat lugna ned sig är det dags att vi återgår till något mycket eftertraktat, våra Veckans Tips-vinnare. Ni är säkerligen sugna på att veta vem som blev vad, så håll i hatten för nu blir det åka av! :)

.

Något som varit omåttligt populärt är Razers kaxiga Project Fiona, där man lyckats trycka in en Core i7 i tablet-form. Produkten är inte redo för försäljning än, och inga detaljer har läckt ut än om vad den innehåller för grafikprocessor, men den tekniska bedriften i sig räcker gott och väl för att vi skall börja salivera. Först till kvarn var Freddy, som vinner Battlefield 3 till Playstation 3!

.

Tillhör du den lilla skaran (eller?) som var besviken på vad Duke Nukem Forever levererade har Mattias ett skönt tips om en Crysis 2-mod som är under utveckling. Klicka på bilden för att se ytterligare screenshots, och passa på att fälla en tår över hur bra DNF kunde ha blivit. Hatten av, och ett Saints Row III till Xbox 360 får Mattias.

Mattias kittlade även våra smaklökar med information om att skaparna av Red Dead Redemption, Rockstar San Diego, söker nytt blod i form av en AI-programmare för ett nytt open world-spel. Är en uppföljare till RDR på g? Rock Star lägger som vanligt locket på, men vi kan inget annat än att hoppas och hålla alla tummar tillgängliga :)

.
Efter att ha sett Markus tips vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, men vi tycker definitivt att det här förtjänar en liten belöning i form av Kingdoms of Amalur till PS3. Vi har sett många spel portade till miniräknare, men Skyrim? :D

.

Sist men inte minst har vi  ett mycket populärt tips, men Henrik vann med hästlängder och var snabb på avtryckarfingret. Som tack för tipset på ett av årets nu mest eftertraktade spel, Resident Evil 6. Som tack vinner Henrik Final Fantasy 13-2 till PS3!

Från → Allmänt

6 kommentarer
 1. MR_FREDDY50 permalink

  wow, tack =) Skulle det gå att åka och hämta det i Göteborgs butiken? Skulle varit gör gött och få det till mitt lilla LAN i helgen med kompisarna :)

 2. Heneke permalink

  Wooohooo! Jag älskar veckans tips! Perfekt för en fattig student som jag om man fortfarande vill ha kvar sin spelhobby! <3

 3. heeron permalink

  Har hört att Project Fiona använder i7ans inbyggda grafikkort. Kommer att vara måttligt imponerande. Särskillt när man tänker på att den är otymplig nog att man antagligen inte kommer att använda den på bussen/tåget mm, åtminstone utan att bli utstirrad. Så då skulle man lika gärna kunna använda sin dator. Då har jag inte ens börjat tänka på priset.

  En gimmickartikel mer eller mindre.

 4. Soul Cremator permalink

  tackar tackar! =)

 5. motz permalink

  Jag tänkte porta Skyrim till Casio, men fick en pil i knät…

 6. MR_FREDDY50 permalink

  Måste säga vad snabbt ni skickar ut varor! Tack så mycket webhallen för BF3! =)

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar