Skip to content

Stockholms Filmfestival finns på DVD&Blu-ray

av Chris G den november 26th, 2010

Stockholm Filmfestival är nu på sitt sista andetag. Nu på söndag är det sista dagen och det smäller dem av med en storfilm från Hollywood men kollar man på lite andra filmer som har visats på filmfestivalen så upptäcker man att vissa har eller kommer snart att släppas på DVD och Blu-ray. Tänkte dela med mig av de mer intressanta.

Cemetery Junction

En film skriven och regisserad av Ricky Gervais och Stephen Merchant. Detta är killarna bakom serierna The Office (originalet) och Extras. I Sverige släpptes filmen endast på DVD men jag rekommenderar den starkt. Filmen släpptes i onsdags.

http://www.youtube.com/watch?v=XYDeHIszUqA

The Killer Inside Me

Jag har bara ett ord för att beskriva filmen och det är ”brutal”. Den är faktiskt så brutal att under Sundance filmfestival så var Jessica Alba, som spelar en av huvudrollerna, tvungen att lämna biografen. Filmen anklagas av många för att vara för brutalt våldsam och förhärligar våld mot kvinnor. Filmen släpptes i onsdags.

http://www.youtube.com/watch?v=_U2LUsfeMwg

The Experiment

Filmen handlar om att 26 män väljs ut för att medverka i ett experiment som går ut på att de ska agera som fångar och vakter i ett fängelse. Stegvis tappar de kontrollen och kaos bryter ut. Filmen släpps på Blu-ray och DVD den 15 december.

http://www.youtube.com/watch?v=tqmh_wzF0E4

Från → Film

Inga kommentarer ännu

Lämna ett svar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar